Hotels Overijse

Ben jij dringend op zoek naar een leuke stad om te overnachten in de buurt van Leuven? Dan is Overijse the place to be! 

In Overijse vind je drie hotels:

17232345

  • Hotel Panorama 

Hengstenberg 77, 3090 Overijse

Hotel Panorama heeft een  tenniscomplex en ligt in een prachtige, landelijke omgeving. Ook heeft het gratis wifi, wat zeer handig is voor mensen met kinderen.De modern ingerichte kamers van Hotel Panorama zijn allemaal voorzien van handige faciliteiten en hebben ook allemaal een bad. Het restaurant biedt een aangename sfeer voor een heerlijk diner of een tussendoortje, en de bar is een gezellige plek voor een drankje.Aan de rand van het Zoniënwoud, vlak bij het hotel, liggen tal van fiets-, mountainbike- en wandelpaden. U kunt ook gebruikmaken van de 12 tennisbanen (8 binnen en 4 buiten).5740821

  • Avalon Hotel

Waversesteenweg 329, 3090 Overijse

 

Een verblijf in het charmante dorpje Tombeek is u zeker gegarandeert! Bewonder de vriendelijke sfeer van dit kleinschalige hotel en zijn comfortabele, lichtkleurige interieur. Geniet van de schilderachtige omgeving en maak lange wandelingen door een van de mooiste bossen van de streek. Het gebied staat natuurlijk ook bekend om andere buitenactiviteiten zoals mountainbiken. Bezoek het 16e eeuwse kasteel Bisdom met zijn 12e eeuwse torens in het centrum van Tombeek. Daarna kunt u het moderne gebouw van het Sanatorium Joseph Lemaire bezichtigen, dat ontworpen is door architect Maxime Brunfaut. Maak een daguitstapje naar andere Belgische steden, zoals Waver, Leuven of Brussel. Als het weer het toelaat, kunt heerlijk gaan zitten op het prachtige terras en ontspannen met uw favoriete drankje.

21676652(1)

  • Green Hill Guest House 

Het Green Hill Guest House in Overijse ligt in een groene omgeving en heeft een gemeubileerd terras en een grote tuin. WiFi en parkeergelegenheid zijn gratis beschikbaar. Het pension ligt op 17 km van het centrum van Brussel.

De tweepersoonskamer van het Green Hill Guest House is ingericht in warme kleuren en heeft een zithoek met banken en een badkamer met een douche. Het appartement beschikt over een woonkamer en een keuken met een eethoek.In 10 minuten rijdt u naar de restaurants, cafés en supermarkten in de plaatsen Hoeilaart en Overijse.

Het treinstation van Hoeilaart ligt op 2 km van het Green Hill Guest House. Op 17 km afstand vindt u de Grote Markt van Brussel en het Manneken Pis-standbeeld. Leuven is in 25 minuten te bereiken, en het is ongeveer 15 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Brussel.

 

Plaats een reactie